Thursday, 25 February 2016

MALAYSIA CONFERENCE OF YOUNG SCIENTIST 2016

In the name of Allah, the most compassionate, the most merciful




heheheheheheheheh. panjangnya gelak. gelap hati nanti.
eh xdelah. pu rahmat kata kita kena celebrate diri kita hepi.
so gelak ah. berapa rami diluar sana yang x boleh gelak kau tahu apaa.
kau katak di bwaah tempurung. sbg bukti kau baca belog aku kau baru tahu.
haaaaa' betul lah tuh. *eh aku over ke. gurau je lah.

ok tajuk gempak. tapi entry ni x panjang okay. aku nak gi makan pulut
ikan kukus goreng lama x menyentap fevret nih.

ok mycys ni berlangsung di upm. since kiterang ni newbie lagi,
kiterang ingat ni competition ala ala S.E.M gitu.
so research kiterang ttg charlie ni akan dikembangkan sedikit sayapnya lah.
ssebelum pertandingan tu. 

kiterang struggle gila kot. dengan hiasan booth bagai. dengan dokumetasi
bagai. fullamak. gila ah. *realiti nya x gila pun.
virtualiti nya ya. heheheh. apakah?

last last sehari sebelum kami bertolak, tc ramlah call pengurus
competition ni dan tanya apakaha yang kami kena bawa?
fuh ayat . xdelah. dia bercakap dengan nada dan skrip dia sendiri.
yang tu aku reka.

ok dia bagitahu bawak slideshow dan banner tuj je. 
aaaaaa. satu dunia bergegar dengar aku menempik . kalu
korang x rasa gegaran tu mesti masa tu korang tengah tidur mati.
tidur x baca doa. tu laa mak ayah pesan sruruh belajar rajin rajin
korang taknak tengok sekarang apa dah jadi. doa sebelum tidur
bukan sekadar x baca ingat belum tentu.
*konfem ada yang gugel search doa sebelum tidur nanti


and then. sampai di upm. everything is went smooth as we started our trip.
paling aku suka part naik basikal keliling upm. 2 round weh. best sangat since 
aku memang terlalu lama x anaik basikal. nasib baik pandai lagi.
kalau tak, jalan kaki lah gamaknya. kan.

ok this is the end of this entry. silver pun jadilah. syukur.
satu lagi, kiterang masa tu first team present.

dalam bahasa melayu orang lain semua present dlam
bahasa inggeris. moho junior aku nanti present dalam bahasa inggeris ye.
heheh.

nah untuk sape yang belum tahu. belum tahu.

night!

i always not scared emm betulke









No comments:

Post a Comment

i'll appreciate each words from you guys!